Frank Salome Ermelo

Bio-light

Huidverbetering met LED lichttherapie

Deze huidverbetering met LED licht is in de jaren tachtig ontwikkeld door de NASA en wordt sindsdien toegepast als huidverbeterende behandeling. Zo gebruikte de NASA het om wondgenezing en weefselgroei te stimuleren en verouderingsprocessen in de ruimte te vertragen.

Wat doet LED lichttherapie

Uit wetenschappelijke studies is gebleken dat LED lichttherapie celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en zorgt voor weefselreparatie. In de cosmetische huidbehandelingen wordt LED lichttherapie gebruikt voor huidverjonging en algemene huidverbetering. 

Het LED licht is een hele mooie aanvulling op o.a. peelings, Geneobehandelingen en Sublime Skin behandelingen, maar kan ook zeer effectief als kuur gedaan worden. De behandeling is geschikt voor ieder huidtype, is pijnloos, ontspannend en heeft geen hersteltijd.

 

Onze Bio-Light LED lamp bevat LEDS die in 3 kleuren kunnen worden toegepast en ook met elkaar gecombineerd kunnen worden. Deze LED lampjes kunnen verschillende golflengtes produceren waarbij iedere golflengte een specifieke behandelindicatie heeft.

 

LED licht geeft geen warmte af en produceert geen UVA- en UVB-straling, waardoor de huid niet kan verbranden en niet bruin wordt. 

Waarvoor wordt LED lichttherapie gebruikt

schema

Rood licht

Deze kleur/golflengte dringt het meest diep door in de huid en werkt vooral anti-aging en als anti-oxidant. Het verbetert de huid in geval van UV schade, fijne lijntjes en rimpels en verstoring in de vocht/vet balans. Het rode licht zorgt ervoor dat de fibroblasten worden aangezet tot de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid steviger en strakker wordt. Ideaal voor de behandeling van huidveroudering en huidverslapping, zonschade en pigmentvlekken.

Geel licht

Revitaliserend licht wat zorgt voor een toename van de celactiviteit en celenergie, hierdoor verbetert het celmetabolisme en kunnen voedingsstoffen beter worden opgenomen en afvalstoffen beter worden afgevoerd.

 

Geschikt om de verouderde en/of gevoelige huid weer in optimale conditie te brengen. Vermindert droogheid, schilfering, huidirritatie en roodheid.

Blauw licht

Het blauwe LED licht komt het minst diep in de huid. Het werkt anti-septisch, samentrekkend, kalmerend, anti-roodheid, verkleint poriën en verfrist de huid.

 

Dit licht wordt ingezet voor de behandeling van acne en ontstekingen, mee-eters, grove poriën en een onrustige huid.

Contra-indicaties

  • Gebruik van medicatie/supplementen die huid gevoeliger maken voor licht (veelal is het voldoende 5 dagen deze medicatie te stoppen alvorens een behandeling met LED licht te ondergaan) o.a.: RoAccutane, benzoylperoide of salicylzuur, antidepressiva, St. Janskruid, MTX, antischimmelmedicatie, antibiotica zoals tetracycline, schildkliermedicatie, hydrocortisonen
  • Epilepsie
  • Lichtallergie
  • Lupus erythematose of albinisme
  • Zwangerschap 


LED lichttherapie is een veilige behandeling dat ingezet kan worden bij elk huidtype. We kunnen het toepassen als aanvulling bij elke behandeling (kies dan voor een behandeling van 1,5 uur) of als intensieve kuur voor huidverbetering. 

Plan hier je

behandeling

De meeste behandelingen zijn 24/7 online te boeken, maar natuurlijk zijn wij tijdens openingsuren ook telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. T: 0341 – 554043

Stationsstraat 32
3851 NH Ermelo

Contactgegevens

T: 0341 – 55 40 43

E: info@franksalome.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

gesloten

09.00 – 18.00 uur

09.00 – 18.00 uur

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

09.00 – 20.30 uur

09.00 – 18.00 uur

08.00 – 14.00 uur

© FranksSalome.nl – Ermelo 2021