Frank Salome Ermelo

Behandelingen

[ comfort zone ] werkt vanuit de gedachte: Skin Science Soul.

Geniet van de combinatie van innovatieve, best gekozen en wetenschappelijk onderbouwde productformuleringen, unieke behandeltechnieken en massages. De producten zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten en vrij van siliconen, parabenen en dierlijke grondstoffen.

Er zijn verschillende [ comfort zone ] behandelingen mogelijk. Iedere behandeling start met het Tranquility™ welkomstritueel, dat zorgt voor ontspanning van lichaam en geest. Daarbij ondersteunt het de effectiviteit van de geselecteerde behandeling. 

Hydramemory

hydrateren | 60 minuten

Een hydraterende behandeling voor gezicht, hals en decolleté op basis van micro- en macrohyaluronzuur. De unieke brush massage zorgt voor een optimale opname van de hydraterende componenten.

Tevens gaat deze behandeling vroegtijdige huidveroudering tegen.

Aanbevolen voor iedere huidconditie en uitermate geschikt voor de gedehydrateerde huid.

 

Voordelen

De huid is gehydrateerd en de huidbarrière versterkt. Tevens gaat deze behandeling vroegtijdige huidveroudering tegen.

€ 75,00

Active pureness

reinigen | 60 minuten

Een behandeling die de huid diep reinigt en weer terug in balans brengt, waardoor deze fris en stevig aanvoelt en weer straalt. 

De talgproductie wordt geremd en het heeft een matterende spirulina algenmasker. 

Tevens zorgt deze behandeling ervoor dat de poriën worden verfijnd.

Deze behandeling is voor iedere huidconditie geschikt, maar uitermate geschikt voor de onzuivere, vette en acnehuid.

 

Voordelen 

De talgproductie wordt geremd en de huid wordt tegelijkertijd intensief gereinigd. Tevens zorgt deze behandeling ervoor dat de poriën worden verfijnd.

€ 75,00

Remedy

beschermen | 60 minuten

Kalmerende, versterkende gezichtsbehandeling voor de gevoelige huidconditie, met een exclusief peel-off masker, dat roodheid, jeuk en irritatie vermindert. Door een innovatieve aanpak met behulp van prebiotica uit suikerbieten is de huid opnieuw in balans en zichtbaar verzacht, veerkrachtiger en gekalmeerd.

Geschikt voor ieder huidtype, maar uitermate geschikt voor de gevoelige huid.

 

Voordelen

Vermindert roodheid, jeuk en irritatie.

€ 75,00

Recover touch

vitamine boost | 60 minuten

Een voedende behandeling die rijk is aan vitaminen en anti-oxydanten, wat bescherming biedt tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. De combinatie van biologische Goji-bessen en Macadamia olie verzacht en herstelt de huid.

Deze behandeling is geschikt voor iedere huidconditie, voedt en verzorgt zelfs de meest reactieve en gevoelige huidcondities.

 

Voordelen:

Deze behandeling heeft een herstellende en beschermende werking. Het beschermt de huid tegen vrije radicalen, herstelt en voedt de huid.

€ 75,00

Tranquillity Pro Sleep Massage

Full body

Een zachte massage die werkt op drie zintuigen, waardoor de behandeling zorgt voor diepe ontspanning en een betere nachtrust en diepere slaap.
De synergie van een unieke samenstelling van etherische oliën, de Tranguillity™ Sound, verschillende langzame massagetechnieken en het gebruik van zachte brushes brengen lichaam en geest tot rust. 
 
Een fijne behandeling wanneer je stress of slaapproblemen ervaart of gewoon toe bent aan een heerlijk ontspannen moment.

€ 85,00

Bio-Light

LED Therapy | 30 minuten

Een natuurlijke en veilige lichttherapie waarbij LED licht met een bepaalde kleur en frequentie wordt gebruikt om de huid te verbeteren. Het stimuleert het celmetabolisme en de aanmaak van collageen en elastine. Het vermindert fijne lijntjes, pigmentvlekken, ontstekingen bij acné en verzacht roodheid. 

Een huidverbeterende behandeling die ook heel goed als kuur in te zetten is.
Reiniging/aanbrengen serum of masker/LED lamp/dagverzorging.
 

Kuur 8 x €299,00

€ 45,00 

Anti-aging

Sublime Skin Double Peel

50 minuten 

Behandeling die de cel vernieuwing stimuleert en de teint van de huid verheldert. De doeltreffendheid en gerichte werking worden bereikt dankzij de dubbele fruitzuurpeeling gecombineerd met vitamine C. In het bijzonder aanbevolen voor de rijpere, verdikte huid en bij ongelijkmatige teint. Ook voor de gecombineerde en vette huidconditie. Geeft de huid weer een jeugdige uitstraling.

€ 73,00

Sublime Skin Active Lift

anti-aging | 60 minuten

Een anti-aging, verstevigende en liftende behandeling voor gezicht en hals. Dankzij de Japanse Kobidomassage herstelt deze behandeling het volume van de huid. De liftende werking wordt geoptimaliseerd dankzij het gebruik van een innovatief anti-agingmasker.

Voor alle huidcondities geschikt. Uitermate geschikt voor de huid met lijntjes en een gebrek aan stevigheid en volume en de verdikte huid met een ongelijkmatige teint.

Voordelen
Deze behandeling verstevigt de gezichtscontouren en geeft een zachtere uitstraling aan fijne en diepere lijntjes. Bovendien wordt de huid geëgaliseerd en de celvernieuwing gestimuleerd.

€ 95,00

Sublime Skin Deluxe Lift

anti-aging | 90 minuten

Meest complete gezichtsbehandeling bestaande uit een combinatie van Double Peel en Active Lift aangevuld met de Sublime Skin Eyepatch, om de fijne lijntjes rondom de ogen aan te pakken.

Celvernieuwende werking die de teint van de huid verheldert dankzij de dubbele peeling. De specifieke sublime skin active lift massage geeft samen met het biphasic peel-off mask een liftende werking en meer volume aan de huid.

 

€ 125,00

Geneo

huidverbetering | anti-aging | v.a 45 minuten

Met de Geneo+ bereiken we prachtige resultaten op het gebied van huidverbetering en -verjonging. Als basis gebruiken we OxyGeneo 3-in-1 in combinatie met ultrasound, die uit te breiden is met TriPollar radiofrequentie  technologie voor huidverstrakking en -versteviging. Kortom een 5-in-1 superfacial!

 

vanaf € 61,00

Add-on’s

om je behandeling naar wens uit te breiden

Sublime Skin Eyepatch

Alle behandelingen kunnen worden uitgebreid met het Sublime Skin oogmasker. Een beschermend anti-aging masker dat tekenen van vermoeidheid rond de ogen tegengaat en donkere kringen en fijne lijntjes verzacht.

€ 15,00

Sublime Skin Hals & Décolleté Treatment

Liftende en verstevigende behandeling die de elasticiteit bevordert, microcirculatie stimuleert en overtollig vocht verwijdert.
Een ideale aanvulling op alle gezichtsbehandelingen, met name anti-aging.

€ 15,00

Fruitzuurpeeling

 

15 minuten

Celvernieuwend supplement, voor een diepe exfoliatie en huidvernieuwing. Aan te passen aan elke huidconditie. De huid gaat er onmiddellijk glad en helder uitzien en krijgt een jonge en jeugdige uitstraling.

€ 15,00

TriPollar (Geneo) zonebehandeling

anti-aging

Tripollar-behandelingen verbeteren de gelaatscontouren en geven een frisse, strakkere en jongere uitstraling. Het stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine in de huid. Het geeft een aanzienlijke verbetering van fijne lijntjes en rimpels.


vanaf € 10,00

Bio-Light LED Therapy 

Een natuurlijk en veilige lichttherapie waarbij LED licht met een bepaalde kleur en frequentie wordt gebruikt om de huid te verbeteren. Het stimuleert het celmetabolisme en de aanmaak van collageen en elastine. Het vermindert fijne lijntjes, pigmentvlekken, ontstekingen bij acné en verzacht roodheid.
Ter ondersteuning van een huidverbeterende behandeling.

 

vanaf € 20,00

Stationsstraat 32
3851 NH Ermelo

Contactgegevens

T: 0341 – 55 40 43

E: info@franksalome.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

gesloten

09.00 – 18.00 uur

09.00 – 18.00 uur

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

09.00 – 20.30 uur

09.00 – 20.30 uur

08.00 – 14.00 uur

© FranksSalome.nl – Ermelo 2021