Frank Salome Ermelo

Behandelingen

[ comfort zone ] werkt vanuit de gedachte: Skin Science Soul.

Geniet van de combinatie van innovatieve, best gekozen en wetenschappelijk onderbouwde productformuleringen, unieke behandeltechnieken en massages. De producten zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten en vrij van siliconen, parabenen en dierlijke grondstoffen.

Er zijn verschillende [ comfort zone ] behandelingen mogelijk. Iedere behandeling start met het Tranquility™ welkomstritueel, dat zorgt voor ontspanning van lichaam en geest. Daarbij ondersteunt het de effectiviteit van de geselecteerde behandeling.

Ons doel is om jou te helpen een gezonde en stralende huid te bereiken en te houden. Daarom bieden we niet alleen behandelingen aan, maar geven we ook advies over hoe je jouw huid thuis het beste kunt verzorgen. 

[comfort zone] behandelingen

30 | 60 | 90 minuten

Geniet van een ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandeling met de producten van [comfort zone]. Alle behandelingen zijn resultaatgericht en gepersonaliseerd, voor iedereen maken we een behandeling op maat!

Jij maakt een keuze voor een behandeltijd en met behulp van de producten van [comfort zone] kunnen we de behandeling volledig afstemmen op jouw huidtype en specifieke behoeften. Iedere behandeling zal weer anders zijn.

vanaf € 47,00

Bindweefselmassage

90 minuten

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden is de huid beter in staat om voedingsstoffen op te nemen.

Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur. We combineren de behandeling met een peeling voor een nog mooier resultaat. Het is een pittige behandeling en zeker niet altijd pijnloos. .

€ 99,00

Tranquillity Pro Sleep Massage

Full body

Een zachte massage die werkt op drie zintuigen, waardoor de behandeling zorgt voor diepe ontspanning en een betere nachtrust en diepere slaap.
De synergie van een unieke samenstelling van etherische oliën, de Tranguillity™ Sound, verschillende langzame massagetechnieken en het gebruik van zachte brushes brengen lichaam en geest tot rust. 
 
Een fijne behandeling wanneer je stress of slaapproblemen ervaart of gewoon toe bent aan een heerlijk ontspannen moment.

€ 89,00

Bio-Light

LED Therapy | 30 minuten

Een natuurlijke en veilige lichttherapie waarbij LED licht met een bepaalde kleur en frequentie wordt gebruikt om de huid te verbeteren. Het stimuleert het celmetabolisme en de aanmaak van collageen en elastine. Het vermindert fijne lijntjes, pigmentvlekken, ontstekingen bij acné en verzacht roodheid. 

Een huidverbeterende behandeling die ook heel goed als kuur in te zetten is.
Reiniging/aanbrengen serum of masker/LED lamp/dagverzorging.
 

Kuur 8 x €299,00

€ 45,00 

Anti-aging

Anti-aging

60 | 90 | 120 minuten  

Een verstevigende en liftende anti-aging behandeling met de mooie producten van Sublime Skin en Skin Regimen van [comfort zone]. Speciale massagetechnieken, maskers, peelings, LED-light, van alles is mogelijk om je huid de best mogelijke behandeling te geven.

Deze behandeling is uitermate geschikt voor de ouder wordende huid met (fijne) lijntjes, rimpels en gebrek aan stevigheid en volume. Jij maakt een keuze voor de behandeltijd en de behandeling wordt gepersonaliseerd op basis van jouw huidbehoefte..

Vanaf € 73,00

Collageendraden

DSV-Line collageendraad behandeling

De nieuwste behandeling op het gebied van huidverbetering! Dit is de perfecte behandeling om de huid te verstevigen, fijne lijntjes te verminderen en diepe rimpels te verzachten. De huidstructuur wordt zichtbaar strakker en steviger en de behandeling versterkt de elasticiteit van de huid en zijn huidbarrière. Er wordt gebruik gemaakt van de originele gepatenteerde collageendraden die op een natuurlijke wijze het lichaam aanzet tot huidverbetering.

Hele gezicht €175

Vanaf €15,00 per draad

Geneo

huidverbetering | anti-aging | v.a 45 minuten

Met de Geneo+ bereiken we prachtige resultaten op het gebied van huidverbetering en -verjonging. Als basis gebruiken we OxyGeneo 3-in-1 in combinatie met ultrasound, die uit te breiden is met TriPollar radiofrequentie  technologie voor huidverstrakking en -versteviging. Kortom een 5-in-1 superfacial!

 

vanaf € 61,00

Add-on’s

om je behandeling naar wens uit te breiden

Sublime Skin Eyepatch

Alle behandelingen kunnen worden uitgebreid met het Sublime Skin oogmasker. Een beschermend anti-aging masker dat tekenen van vermoeidheid rond de ogen tegengaat en donkere kringen en fijne lijntjes verzacht.

€ 15,00

Sublime Skin Hals & Décolleté Treatment

Liftende en verstevigende behandeling die de elasticiteit bevordert, microcirculatie stimuleert en overtollig vocht verwijdert.
Een ideale aanvulling op alle gezichtsbehandelingen, met name anti-aging.

€ 15,00

Fruitzuurpeeling

 

15 minuten

Celvernieuwend supplement, voor een diepe exfoliatie en huidvernieuwing. Aan te passen aan elke huidconditie. De huid gaat er onmiddellijk glad en helder uitzien en krijgt een jonge en jeugdige uitstraling.

€ 15,00

TriPollar (Geneo) zonebehandeling

anti-aging

Tripollar-behandelingen verbeteren de gelaatscontouren en geven een frisse, strakkere en jongere uitstraling. Het stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine in de huid. Het geeft een aanzienlijke verbetering van fijne lijntjes en rimpels.


vanaf € 10,00

Bio-Light LED Therapy 

Een natuurlijk en veilige lichttherapie waarbij LED licht met een bepaalde kleur en frequentie wordt gebruikt om de huid te verbeteren. Het stimuleert het celmetabolisme en de aanmaak van collageen en elastine. Het vermindert fijne lijntjes, pigmentvlekken, ontstekingen bij acné en verzacht roodheid.
Ter ondersteuning van een huidverbeterende behandeling.

 

vanaf € 20,00

Stationsstraat 32
3851 NH Ermelo

Contactgegevens

T: 0341 – 55 40 43

E: info@franksalome.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

gesloten

09.00 – 18.00 uur

09.00 – 18.00 uur

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

09.00 – 20.30 uur

09.00 – 18.00 uur

08.00 – 14.00 uur

© FranksSalome.nl – Ermelo 2021